Fredagsaktiviteter

Jag fick ihop det andra skåpet igår också, och har beställt ett till med luckor utan glas. Tror det blir skitbra att ha på andra sidan om vitrindelen.

Annars är planerna att fortsätta att blogga om kjolar och annat vårmode, träna armar/axlar på gymmet, boka tid till frisör (de kanske har en drop in-tid idag), besvara mail som jag måste ta tag i och gå igenom veckans lista så jag inte glömt något. Funderar också på om jag ska börja påskpynta lite försiktigt redan i helgen. När börjar du?

Antagning.se öppnade upp för anmälan idag så nu har jag anmält mig till bland annat kurser och program inom journalistik. Tyvärr är kandidatprogrammet i Lund platsbundet – drömmen hade ju varit att utbildningen fanns på distans. Samtidigt är den bara på ett och ett halvt år eftersom den bygger på tidigare studier i andra ämnen. Men jag hittade också en intressant kurs på distans så jag får se hur jag gör. Alltid bra att gardera sig och söka mycket och sedan tacka nej i så fall.

2 Comments

  1. Minna
    17 March 2018 / 19:10

    Blev fint! Vi gjorde en variant i vår stuga, en låg Billy från IKEA med dörrar, blev perfekt förvaring till ljus, servetter och ljusstakar!

    • 18 March 2018 / 14:10

      Så himla bra! Jag spanade också in den låga Billy-hyllan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.