ANNONS:

Fredagkväll!

cupcakes

Har varit en ganska seg fredag, men trots detta har jag kunnat bocka av det mesta på min gedigna lista! Skön känsla! 🙂 Jag fick också tid för klippning av topparna och så hann vi baka muffins i eftermiddag. De ska bli cupcakes imorgon som barnen ska få dekorera. Och äta förstås. Ska bli spännande att se hur de blir. Valde ett nytt recept med rapsolja, filmjölk och bikarbonat. Lite som mjuk pepparkaka fast med chokladsmak istället och en gnutta salt.

Ska strax få i säng tvillingarna och sedan ska jag spana in fler kjolar och tipsa här i bloggen. Fram till midnatt gäller rabattkoden Katheboozt som ger 15% rabatt på kjolar hos Boozt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.