ANNONS:

Käthe x Boozt: 15% rabatt på kjolar

boozt käthes modeblogg

Nu kan jag äntligen avslöja något jag sett fram mot hela veckan. 🙂 Idag sätter mitt och Boozt samarbete igång och kampanjen pågår under två dagar då du får 15% rabatt på kjolar. Oavsett om du är på jakt efter vårkjolen, sommarkjolen, festkjolen, jobbkjolen eller vardagskjolen så har du stora chanser att hitta just din kjol hos Boozt. Säg till om det är något speciellt du är ute efter.

Jag kommer att tipsa om extra mycket kjolar i olika stilar under dessa två dagar när rabattkoden gäller. Tanken är att det blir mer vardagsbetonat idag och festbetonat imorgon fredag men undantag kan förstås förekomma. Ganska troligt att det blir så. 😉

Rabattkod: Katheboozt
Erbjudande: 15% rabatt på kjolar
Giltighetstid: 15-16 mars 2018
Minsta beställning: 599 kr
Undantagna märken: Ralph Lauren,Tommy Hilfiger, By Malene Birger, Mango, Odd Molly, Samsøe & Samsøe, Masai, BOSS, Calvin Klein, 3.1. Phillip Lim, Mevation samt rea.

Spana in kjolar här!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.