ANNONS:

Skåpet SKALS från Jysk

God morgon! Måste börja med att tipsa om mitt online-event i bloggen som startar imorgon torsdag. Har nämligen ett kul samarbete med en modebutik – vilken avslöjar jag imorgon. 🙂

Trädgårdsbänken kom äntligen igår så nu kan jag bocka av utemöbler för tillfället. Däremot har jag en leverans på gång från Jysk. Behövde något nytt på väggen där sidobordet tidigare stod. Testade att ta ner en Billy bokhylla men det blev inte bra med höga möbler, så till slut föll valet på två skåp från Jysk i modellen SKALS. Det är kampanj på dem just nu. Kan nog inte hitta billigare.

Har googlat massor och upptäckt att många bloggare är väldigt nöjda med dem och jag har sett flera exempel på byte av knoppar, ben och bänkskiva i marmor till exempel. Jag beställde ett med glasdörrar och ett med vanliga dörrar. Tanken är att jag sätter ihop dessa och eventuellt kompletterar jag senare med ytterligare ett skåp. Det blir dock utan kampanjpris. Dessa kommer att passa fint med sidobordet som också är rakt i modellen.

Jag tror det blir lätt att hitta nya användningsområden för skåpen sen också. Skulle kunna bli fina i badrum, hall, sovrum eller walk in closet till exempel. Känns smart också att jag kan dela upp dem om jag vill. Dessutom går de att stapla om man vill det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.