ANNONS:

En speciell kjol i vit denim & stugfunderingar

vit denimkjol Dagmar
Foto: Tycker den här kjolen från Dagmar har något visst! Finns här hos Wakakuu för 1499 kr.

God morgon! Proteinpannkakorna är uppätna och jag sörplar gott kaffe. Har det senaste året insett att mörkrost är godare än mellanrost. Idag ska äntligen trädgårdssoffan komma, efter en hel del strul. Och så funderar jag på det här med träningen, om jag är tillräckligt pigg för att köra benträning.

Stugan vi hade sett ut i sommar låg precis vid havet, men tyvärr ska den säljas och hyrs därför inte ut, så jag får börja leta efter en ny. Något väldigt strandnära med minst fyra rum är minimikravet. De tidigare två somrarna har vi hyrt i Mellbystrand och Båstad och nu funderar vi på Tylösand eller däromkring.

2 Comments

  1. Nettan i Sumpan
    13 March 2018 / 10:56

    Hej,

    har ni tittat på Stugnet.se?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.