ANNONS:

Jippy, bloggen fungerar igen!

Så härligt det känns att bloggen äntligen fungerar igen efter nästan ett dygns väntan. Det är just vid sådana här tillfällen jag märker att jag saknar bloggandet och att det känns inristat i ryggraden. Samtidigt var det en skön paus utan att behöva tänka på deadlines (när inlägg bör publiceras).

Nu är jag i alla fall igång igen! 🙂

2 Comments

  1. 8 March 2018 / 21:14

    Visst är det jobbigt när bloggen ligger nere, hade blivit helt galen. Bloggen är redigt bra krig för mig och saknar den när jag inte kan uppdatera den. Men jag håller med dig om att det är skönt att slippa deadline mm.

    • 9 March 2018 / 09:25

      Jag har precis lärt mig att inte bli galen när bloggen ligger nere. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.