ANNONS:

Vårkaffe och varumärke

Även om det är snö är det ganska milt och soligt vårväder. Perfekt för att dricka kaffe ute i. 🙂 Trädgårdsbänken har dock blivit ganska instabil efter 15 år utomhus så det blev utan sittplats! Det var verkligen dags att införskaffa en ny och jag hoppas den kommer denna veckan.

vårkaffe

Fick klart idag, efter många månaders väntan, att Hittabox® nu är ett registrerat varumärke hos Patent- och registreringsverket. Jihaa! Kan också bocka av Årets box 2017 där vinnare blev Smakbox och att andraplatsen gick till Pyssliga klubben.

Nu ska jag hälla upp mer kaffe och förbereda mig inför kvällens sammanträde. Ha en fin eftermiddag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.