ANNONS:

Bord bakom soffan och Stringhylla

Testar att flytta runt fler möbler. Fick för mig att jag ville testa att ställa sidobordet bakom soffan för jag tycker det ser så snyggt ut hos andra. Dessutom fungerar det som en sorts sänggavel till bäddsoffan.

Vårt vardagsrum (soffdelen) fungerar ju dessutom som sovrum på natten. Så går det när man köper hus innan man skaffar barn. 😉 Det positiva är att jag är van att tänka compact living och verkligen vet hur det är att ha ont om förvaring. Det gäller att tänka till både en och två gånger och se till så att en sak kan användas till flera saker. Därför funderar jag på att ställa två barstolar så blir det en bar också. 🙂 Glassbar (barnen hade älskat det!), sportbar (perfekt då TV:n är framför men mitt intresse kanske inte riktigt finns där ;)) eller en vinbar en lördag kväll med gott tilltugg.

 

I och med att sidobordet har flyttats från en vägg finns plats för bokhylla eller vitrinskåp. Skulle vi bo kvar hade jag smällt upp en stringhylla. Tycker det är så fint! Just nu ger Designtorget 10% rabatt på alla delar från String. Jag vill ha golvgavlar, tidskriftshylla, skåp och lådor förutom öppna hyllor. Tänker mig vit men det får förstås anpassas efter framtiden.

4 Comments

  • 2 March 2018 / 16:51

   Smart att sätta skrivbordet där! 🙂 Tack!

 1. Johanna
  2 March 2018 / 18:04

  Tack för din inspiration om dina inköp från Svenskt Tenn 🙂 jag har ju sett massvis om detta på din blogg genom åren, men aldrig klickat mig in på sidan själv (vet inte varför) Igår fick jag tummen ur & klickade hem te burken & några ljuvliga glas underlägg 🙂 Wow, så mycket fint på deras sida!
  Ha en trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.