ANNONS:

Läsarfråga: Skjortklänning på vintern

Jag fick följande läsarfråga när jag bloggade om den rosa skjortklänningen här ovan:

Hej! Jag köpte en liknande skjortklänning fast blåvit randig på Lindex rea. Hur bär jag den innan det är tillräckligt varmt för att gå barbent? Kan man ha svarta leggings? Vilken typ av sko? 🙂

Om jag minns rätt har den blåvita skjortklänningen från Lindex också vidd nertill. Ta på dig något värmande på benen, t. ex. leggings som du föreslår eller fleecefodrade strumpbyxor, och sätt på dig ett par högskaftade stövlar. Blir jättefint på vintern till klänningar med vidd, spana in bilden till vänster (hittade tyvärr ingen bild med vit och blå skjortklänning). Du kan också testa boots med klack. Till blåvit klänning hade jag testat mörkblå, svarta eller cognagsbruna stövlar. Givetvis beroende på vad mer du har till.

 

Om du har en skjortklänning av mer rak karaktär, som den på bilden, kan det bli jättefint med ett par byxor under. Själv föredrar jag tajtare byxmodeller, så att det nästan blir leggings, men testa också byxor med lite mer vidd.

Hoppas du att hittar att sätt att använda din skjortklänning innan det blir vårvarmt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.