Vilket är värst – att flyga långt eller att shoppa mode?

I och med att jag bloggar mest om mode och shopping kan jag tänka mig att en del ser mig som en rejäl miljöbov. Och visst kan jag bli bättre och tänka ännu mer långsiktigt när jag köper något nytt till garderoben. Dessutom så shoppar jag inte allt jag bloggar om, tack och lov. 😉 En annan dålig miljögrej med mig är att jag äter rött kött (gör underverk för blodvärdet!) och att jag inte i dagsläget har några som helst planer på att bli vegetarian. Och så har jag tre barn. Ju fler barn desto större miljöbov läste jag någonstans. 🙂

Men jag har faktiskt några fördelar också jag skulle vilja lyfta fram. Jag flyger inte. Kul att det äntligen börjar bli en snackis och att folk börjar bli mer medvetna om att detta resande inte kan fortsätta då det inte är hållbart. Jag röjer inte heller ut hela kök och badrum bara för att det inte exakt matchar min stil och jag pendlar inte till jobbet. Och så får jag lägga till att sambon är grymt bra på sortering av hushållsavfall, så det blir väl en fördel för mig med. 🙂

Hur mycket miljöbov är du? Har jag förresten glömt något viktigt? Vore kul med en diskussion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.