ANNONS:

Läsarfråga: Morris-jacka på rea

tisdagoutfit3

Jag har fått en läsarfråga var min Morris-jacka finns på rea. Tyvärr hittar jag inte en enda på rea i någon webbutik just nu. Boozt, Ellos och Åhléns är några av de butiker som säljer Morris Lady, så mitt tips är att spana in det nyinkomna, och kanske slå till när det är kampanj på vårnytt. Annars är alternativet att försöka hitta en på second hand eller att vänta tills det är sommarrea.

Kanske någon annan läsare funderar på att sälja sin? 🙂

 

Så här ser Morris-jackan ut i vår. Den är ljusbrun med guldiga knappar. Den finns här och här. Trots att den säljs för närmare 3000 kr har en del storlekar redan tagit slut. Har man en gång skaffat sig en Morris-jacka i den här modellen och gillar den tror jag det är lätt hänt att man vill ha fler i andra färger. Jag har använt mina (off-white och svart) hur mycket som helst!

4 Comments

 1. Lisa
  28 February 2018 / 08:06

  Jag får hålla ögonen öppna. Måste säga att din är snyggare än årets. Hur är de i storleken? Köper du din vanliga storlek?

  • 28 February 2018 / 20:12

   Ja, ibland har de färger och mönster jag inte riktigt förstår mig på. 😉 Tog min normala storlek.

 2. Minna
  11 March 2018 / 14:31

  Har du provat liknande från Veronika Virta?
  Är snarlik, men har ingen erfarenhet av något av märkena!

  • 11 March 2018 / 15:04

   Har inte testat Veronica Virta än men är väldigt sugen! Jackorna ser superfina ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.