ANNONS:

Tre saker som gjort mig pigg idag!

Träningen! Det blev ben idag. Har fått in ett fint flyt i träningen och jag hoppas att inte någon förkylning eller annat kommer i vägen nu.

 

Vårblommorna i trädgården som jag upptäckte när jag spanade in var sommarens hängmattor ska fästas. 🙂

 

Rött kött och kikärtor blev min lunch och jag gjorde extra så jag har lunch färdigt de kommande två dagarna också. Just denna kombination håller mitt blodsocker på jämnt nivå och jag är pigg länge, länge.

Hur gör du för att bli pigg?

2 Comments

  1. Jennie
    26 February 2018 / 20:59

    Kul att det känns bra med din träning. Jag styrketränar och försöker springa några gånger i veckan. Känns helt underbart att springa på helgen medans det är ljust ute. Extra härligt när solen tittar fram och det är ett riktigt härligt vinterväder. Det dröjer länge innan det tittar fram några vårblommor här i Sundsvall.

    Tack för alla tips man hittar hos dig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.