ANNONS:

Förläng benen med rätt skor

förläng benen med rätt skor

Det finns massor av enkla knep att ta till för att förlänga benen. Du kan använda samma färg på överdel och underdel så att det inte framgår var benen börjar. Ett annat knep är att flytta upp midjan visuellt. Rätt skor kan också göra underverk.

Knepet är att låta skon vara så urringad som möjligt för att visuellt skapa längre ben. Har du en ankelrem på skon så hugger den av benlängden, detta gäller särskilt om den har en färg som ligger långt ifrån din egen hudfärg. Hudfärgade skor med ankelrem eller sådana som inte är så urringade kan fungera. Detta gäller alltså om du är barbent. Har du strumpbyxor tänker du likadant, men anpassar givetvis efter strumpbyxans färg.

Spetsiga skor har också en förlängande effekt liksom klack givetvis.

Spana in bilden ovan så ser du vad jag menar, förhoppningsvis. 😉 Hittar du skor som är ännu mer urringade än 1, 2 och 4 så blir effekten ännu bättre. Bilden på tjejen kommer från Zara. Perfekt exempel på skor med förlängande effekt; klack, spetsigt och urringat. Kjolen sitter dessutomrelativt högt i midjan.

Alla skor på bilden finns hos Ellos här: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.