Plansch som ska upp på väggen

plansch moderna museet

Någon som märkte när bloggen installerades om idag på eftermiddagen? Det gick ju sjukt snabbt och sidan vara bara nere några minuter.  Allt har gått bättre än förväntat och det är sååå skönt att det blivit gjort. 🙂 Värmen är också tillbaka i huset. Hoppas detta flyt håller i sig! Imorgon ska jag göra små uppdateringar av bloggen, främst med avseende på innehåll.

Jag har haft svårt att hitta snygga posters med färg, men så kom jag på att Moderna Museet har en egen webbshop och att det kanske kunde finnas några konstnärliga planscher eller posters där. Och mycket riktigt – jag hittade den här färghärliga saken jag var ute efter. 🙂 Dessutom till ett bra pris för en plansch på 70 x 100 cm. Och leveransen var riktigt snabb. Blir mycket billigare än om jag ska kladda med färg själv. 😉

Funderar nu på om jag ska beställa vit eller guldig ram. Tror det blir guldig för lyxig känsla, men ska först se om jag har en passande ram hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.