ANNONS:

20% rabatt på alla sittpuffar

God morgon! Oj, vilken sovmorgon jag fick idag! Måste ha haft sömnbrist utan att veta om det. 😉 Det sägs ju att sömnbrist inte kan tas igen, men det känns som om jag kan det.

Skönt också att bloggen är fixad! Har jag missat att lägga till någon funktion?

Jag trivs väldigt bra med dessa två sittpuffar från Jotex. Just i helgen ger Jotex 20% rabatt på alla sittpuffar, så det måste jag tipsa om. Spana in alla här – det finns med och utan fransar, skinnimitation, linne, sammet och i olika färger.

Det kan nog verka som om jag bara vill ha vita väggar, fondvägg med Josef Frank-tapet och mässingsföremål. Men jag måste blanda in gamla saker också. I det här fallet tavlor som jag fyndat för 1 kr styck på loppis (på den tiden jag hann hänga på loppis ;)) och string-pidestal fyndat för någon 100-lapp i en webbutik som inte minns. De sålde (eller säljer) gamla bestick, handdukar, hattaskar och liknande också. Köpte en röd hattask därifrån som jag fortfarande är förtjust i.

Nej, nu får jag skriva klart inköpslistan till veckohandlingen. Det var ingen som orkade handla igår så det får bli idag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.