ANNONS:

Lyxkappor på rea

Jag brukar tipsa om väskor från främst Michael Michael KorsZalandos reor, men jag vill också ge ett slag för kappor. Just nu finns det både vår- och vinterkappor på rean.

Trench till våren?

Den här trenchen finns både i svart och beige och är märkt med Michel Michael Kors. Jag har själv en giraffmönstrad trench från Michael Michael Kors och den har jag använt massor. Trots det är den fortfarande fin. Bra kvalitet med andra ord, vilket innebär att du kan ha den år efter år. Just nu får du den på bilden med 40% rabatt.

Klicka hem den här!

Snygg vinterkappa!

Är du på jakt efter en snyggt designad vinterkappa finns denna från Max&Co. Just nu får du den för 1595 kr. Komplettera med långa handskar och du blir vinterstilig som få. En kappa inte vem som helst stoltserar med.

Klicka hem den här!

 

Ullkappor i färg

Jag vill också tipsa om ullkappor i färg. Varför inte testa en i röd, lila eller gul? Dessa kommer från 2NDDAY och reas hos Boozt. Den röda med 37% rabatt och den lila med 55% rabatt. Finns i flera olika färger.

Klicka hem den här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.