ANNONS:

Min beställning från H&M och hur det gick

Som jag skrev igår har jag hämtat ut beställningen från H&M. Jag fastnade direkt för dessa tre saker, men vet också att H&M är väldigt duktiga på att ta snygga bilder på produkter som kanske inte ser så bra ut eller håller så väldans hög kvalitet i verkligheten.

 

Denna prickiga blus i färgen aprikos kändes mer laxrosa i verkligheten. Laxrosa råkar ju vara en av få rosa nyanser jag passar i, men den är kanske lite för pudrig i färgen. Jag får testa igen. Annars är modellen jättefin!

 

Här är de vita bootsen i ormimitation. Bara 299 kr! Snygga, men lite tråkigt att det inte är äkta skinn och så nuddar mina anklar i kanten. Ska testa att lägga in hälkudde så foten kommer högre upp. Sådana små finesser kan göra stor skillnad.

När det gäller hållbarhetstänket kanske inte syntetskor för 299 kr är så bra?

 

Och slutligen har vi den lavendellila tröjan som har underbar passform. Trendigaste färgen i vår men här märks det tydligt att den har för mycket blått i sig för mig. Helt galet så otroligt dåligt jag passar i blått. Så frågan är om jag orkar kompensera färgen med sjal eller inte. Måste testa igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.