ANNONS:

Guld eller glitter på fötterna?

likadan topp i två färger

Så härligt det var att träna ikväll efter en dags vabbande! Och det verkar som om dagens sjuka barn kan gå i skolan igen. Har redan börjat skriva en lista över vad jag ska göra imorgon. 🙂 Ska strax se sista avsnittet av Altered Carbon – superspännande!

Nu till mode! Här har jag valt likadan topp fast i två olika färger och mixat med byxor. I ena fallet med jeans och i det andra fallet med svarta cargobyxor. Båda byxorna kostar under 400 kr styck. Tycker det är ganska lätt att hitta både snygga och billiga byxor. Byxor är nog det jag skulle lägga minst pengar på.

Allt finns hos Boozt:

  1. Blå topp, Samsøe & Samsøe
  2. Jeans, Mango
  3. Guldiga slipins, Apair Lika aktuella i vår som i höstas!
  4. Svarta cargobyxor, Mango
  5. Svart topp, Samsøe & Samsøe
  6. Rosaglittriga boots, Stine Goya För dig som inte är en grå mus! 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.