ANNONS:

Hittabox sida ligger nere

Foto: Från pop up-butiken i Helsingborg förra våren.

Igår gjorde jag ett längre inlägg med kläder från olika butiker, idag tänkte jag mixa olika inlägg med shoppingtips. Till exempel är det sista dagen Boozt rear med upp till 70% rabatt.

Men först ska jag styrketräna och få utlopp för min irritation. Hittabox sida har legat nere i över ett dygn och jag får bara standardmail från webhotellet Binero. Är så less nu efter ett dygn med förlorade intäkter. Funderar på att byta till Ballou som denna blogg ligger hos.

Vissa tänker att jag får sova på saken – jag tänker att jag får träna på saken! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.