ANNONS:

Inredningstrender & ironi

Eftersom jag funderar mycket på inredning just nu spanar jag in många bilder, framför allt från Instagram. Har märkt av att samma saker återkommer, återkommer och återkommer. Skriver detta med ironi, är väl bäst att tillägga, men jag tycker själv att det innehåller många sanningar. Jag är ju själv helt frälst i Svenskt Tenn, men jag har som du märker i detta blogginlägg, distans till min besatthet. 😉

Drinkvagn
Du måste skaffa en drinkvagn som gärna får bestå av material som glas, mässing och/eller marmor. Där ställer du fram fina flaskor av Whiskey som får stå ute i dagsljus. Och vem vet, kanske något barn råkar ta sig en sup eller två.

Puffa kuddarna
Nu räcker det inte längre att puffa kuddarna, nej, nu ska det vara ett hack överst. Alla. kuddar. ska. ha. detta. hack. Tydligen är det ett karateslag mot kudden som får till det. Perfekt att få ut sina aggressioner – när stillebenet inte blir som det är tänkt.

Samma rum i en miljon vinklar
Om du har ett inredningskonto på Insta så kan du ta olika vinklar på soffbordet och lägga ut det varje dag. Alla följarna kommer att tycka att det är helt fantastiskt.

Svenskt Tenn, Klong och Skultuna
Alla inredningspersonligheter med självaktning måste äga något från Svenskt Tenn. Skultuna och Klong går också fint. Det är samma, samma prylar från dessa märken/inköpsställen som syns på alla populära Instagramkonton.

100 kuddar i sängen
Du ska ha en sänggavel i sammet och sedan ska du puffa 100 kuddar innan du går till jobbet. Räkna med att gå upp en timme tidigare för att hinna detta.

DIY: Spegelkub
Vi som växte upp på 80-talet med spegelväggar och spegelkub känner så väl igen oss. Men idag verkar inte IKEA eller någon annan inredningsbutik sälja färdiga så inredningstokiga bygger sina egna spegelkuber.

Sittpuffar i sammet
Ett måste idag är minst en sittpuff i sammet – annars är inte möblemanget komplett.

Har jag missat något? 😉

2 Comments

  1. Anna D
    4 February 2018 / 16:26

    Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.