ANNONS:

Kvällste och Husdrömmar

 

God morgon! Igår kväll drack jag te (ingefära och lime är aldrig fel), bläddrade i Costume och såg Husdrömmar på TV. Så bra att det finns folk som orkar bygga hus och renovera med jordgolv som grund. Det hade jag aldrig pallat. Och dessutom att leva i renoveringskaos (så som jag ser det) med barn i flera år. Och härtill räknar jag förstås inte att flytta en enstaka vägg, byta köksinredning, byta golv eller målning och tapetsering. Jag menar när allt är uppfläkt och det är långt ifrån det färdiga resultatet. Det är tur att det finns andra folk som orkar. 🙂

Och programmet fick mig också att inse att jag nog inte hade trivts i ett nybyggt hus. Så då får någon komma före mig och renovera det gamla huset med själ först. Denna person kan ju börja nu och få det klart om ca 2 år. Haha! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.