ANNONS:

Beställningen från Lindex

God förmiddag! Vi har bilstrul vilket inte alls är bra, så jag får både lämna och hämta tvillingarna. Men jag nyttjade morgonlämningen till max genom att göra en retur, hämta ett paket och träna på gymmet direkt efter. När jag ändå var i farten liksom. Så nu hinner jag jobba på lunchen istället. 🙂

Jag reafyndade dessa båda cardigansLindex rea för under 100-lappen styck. Tog stl M vilket jag inte skulle gjort. Har glömt att Lindex storlekar är ganska stora. Varför kan inte storlekar vara standardiserade? Har Lindex stora storlekar bara för att folk ska tro att de har mindre storlek än de har? 😉 Förstår inte meningen.

Den i off-white är härligt varm och “havrig” i färgen så den måste behållas. Men jag ska testa mer idag sen och se om jag ska byta till en mindre storlek.

 

Klickade också hem den här pompombollen. Är nog tänkt för nycklarna men jag funderar på att använda den på väska eller som dekoration.

Hittade du något fint på Lindex rea?

Tips! Just nu ger Lindex 20% rabatt på alla bh:ar. Ange rabattkoden 1802.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.