ANNONS:

Detta gjorde jag på Kicks idag

Kicks på Hansa har blivit stort och fint. Jag kikade in här och såg att de faktiskt hade märket Laura Mercier. Jag är på jakt efter en ny foundation i samma märke, eftersom förra tragiskt tagit slut och inte finns att köpa längre.

 

Visserligen är jag ganska solbränd på denna bild från i somras, i mina mått mätt ;), men jag ville visa hur den såg ut på. Den gav lite färg utan att det såg helt tokigt ut, samtidigt som formulan var grym.

 

Fick hem ett prov på Laura Mercier Foundation Primer Radiance (primer som fått bra betyg på Kicks) och ett prov på Laura Mercier Candleglow Soft Luminous Foundation i nyansen Vanille (mycket ljus och neutral).

 

Haha, primern är nästan mörkare än foundation. 😉 Jag återkommer med om hur det går, men undrar redan nu om den inte blev för ljus i alla fall. Skulle det inte ha blivit rätt så får jag ta med den gamla flaskan för att kunna jämföra.

Tips! Om du är ute efter hudvård för ansiktet ger Kicks 20% rabatt just nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.