ANNONS:

Sista dagen att rösta och jag är i chock!

God morgon! Det är andra året min tjänst/sajt Hittabox utser Årets prenumerationsbox. Det är som ett branschpris och jag har båda åren sett till att få en bra och kompetent jury. Folk får också rösta.

I år har det varit ett enormt tryck och många vill verkligen vinna, vilket är jättekul. Förra året kom det in 2600 unika röster. Idag, en dag innan omröstningen avslutas, är vi uppe i över 10 000! Men det ökade intresset innebär också att en del har röstat extremt många gånger med samma mail. Så det blir en hel del data att hantera efter midnatt. 😉

Jag tänker behålla sista rösten från vardera mail men vet inte riktigt än exakt hur jag ska lösa det på bästa sätt. Om någon har bra förslag får du gärna tipsa mig här eller maila. 🙂

2 Comments

  1. Mia
    25 January 2018 / 21:00

    Använd excel genom att bara ha kvar ett unikt värde. Sorters först alla värden med nyast först så borde det senaste värdet sparas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.