ANNONS:

Denna blogg använder automatiska affiliatelänkar.

Fina handskar på rea

handskar rea

En kategori modevaror som jag själv tycker är ganska trist att köpa till fullpris är handskar. Jag vill gärna kunna reafynda dem. 🙂 Jag kan tänka mig att det finns fler som jag, så jag har valt ut sex par handskar i neutrala och bra basfärger från Boozt rea. Boozt avslutar sin rea nu på söndag.

Trots att jag valt neutrala färger här så vill jag ändå tipsa om att handskar i en läcker färg kan pigga upp en annars mörk och grå outfit. Röda handskar blir till exempel jättesnyggt till en beige ullkappa.

  1. Bruna läderhandskar, Filippa K
  2. Grå ullvantar som fungerar med mobilen, Lauren Ralph Lauren Dessa har jag själv reafyndat i svart och kamelfärg.
  3. Svarta handskar i ull och läder, Lauren Ralph Lauren
  4. Bruna krokopräglade läderhandskar, Lauren Ralph Lauren
  5. Svarta läderhandskar med stickad del, Unmade Copenhagen Perfekt och du har jacka eller kappa med kortare ärmar.
  6. Beige quiltade läderhandskar, Day Älskar dessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.