ANNONS:

Ranunkler och smördegssnurror

Rosor är fina men favoriterna är nog ändå ranunkler. De håller dessutom länge, länge som snittblommor.

Det blev en ofrivillig paus från bloggen. Fullt upp igår eftermiddag och kväll, och likaså denna lördagsförmiddag. Nu har jag en paus på en timme och då väljer jag självklart att blogga. 🙂

Hade en lunch inbokad förra veckan och en denna, och det märks verkligen på tiden. Blir kanske 3 timmar som “försvinner” per gång och jag får helt enkelt tidsbrist. Nästa vecka blir det inget utöver det vanliga och så satsar jag på en heldag i Köpenhamn istället nästnästa vecka. Ska bli intressant att spana in modet för hösten 2018.

 

Igår ville jag ha något gott tilltugg men hittade inget bra i kylen, så jag kom på att jag kunde göra smördegssnurror eftersom vi hade smördeg i frysen. Testade med parmesan och svartpeppar samt parmaskinka och sesamfrön. Smördeg och parmesan blev förvånansvärt gott, så det går jag om igen. Parmaskinka är inte helt fel men det kan behövas lite örtolja, vitlök eller liknande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.