ANNONS:

Frukost och krokus

God morgon! Igår tog jag hem en kruka med en krokus och idag tittar det fram ytterligare två blommor. Våren är verkligen på väg… här inne. 😉 Får nog sätta den kallare.

Fredag idag och barnbidrag. För dig som har barn kan jag varmt rekommendera Polarn O. Pyrets rea. Klickade bland annat hem den här tröjan med fjärilstryck på ryggen som har helt perfekt form och vidd. Underbar till leggings! Jag klickade också hem nästa vinters vinterjackor där. Kanske att de behöver använda dem redan denna vinter. Skönt att ha det fixat vilket som! 🙂

Jag har fått till tre träningspass hittills denna vecka och jag funderar på att få in ytterligare ett idag, som en perfekt paus mellan dagens gedigna dator- och pappersarbete (höll jag på att skriva, men det mesta är ju faktiskt digitalt numera). Det är fortfarande mycket folk på gymmet på helgerna så jag försöker undvika de tidpunkterna tills folk har hoppat av sina nyårsmål. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.