ANNONS:

Jag förbereder påsken

Ursäkta den utomordentligt trista bakgrunden, men själva björkgrenen tror jag blir fin som påskträd. Kan jag ha gran på julen så kan jag ha påskträd under påsken. Jag är sådan lust att gå all in under påsken också, cirka en vecka före påskveckan. Tycker att påsken firas för tamt.

 

Under ett par veckors tid vill jag ha påskträd, vårlökar, tulpaner, stor hängande påskkärring i vardagsrummet, plymen från Svenskt Tenn på ljusstake med hängande påskägg i glas och så vidare.

 

svenskt tenn1

Svenskt Tenn släpper sin påskkollektion i vecka 9 och då ska jag fixa några fler glasägg. Ska försöka hitta alternativ till fjädrar som tydligen inte är så djurvänligt. Kanske finns sådana som är specialmärkta och OK att använda? Samtidigt känns det dumt att slänga de som jag redan har. Det måste ju vara värre?

 

Jag vill ha in gula blommor.

 

Jag vill tillaga lamm och äta.

 

Göra påskbröd med ägg detta år också. Här finns receptet!

 

Och avsluta med passande godis. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.