ANNONS:

Ikväll händer det!


Foto: Kvällens lektyr men jag hittade inget kul eller inspirerande. Har inte alla modetidningar blivit tråkiga?

Ikväll ska jag utmana mig själv och lägga mig tidigt. En mycket stor grej för mig att lägga mig vid tio. Utmanar fler nattramlare att göra likadant! 🙂

God natt!

P.S. Och för er som lägger er senare eller går upp svintidigt – tipsa mig gärna vad jag ska blogga om under torsdagen. Mitt förslag är träningstights i skön bomullsblandning. Visst kan du bättre än det? 😉

7 Comments

 1. Therese
  18 January 2018 / 00:26

  Vore kul att se hela outfits. Gärna till denna årstid som är nu. Och hur man kan kombinera. Känns som det kan behövas lite ny inspiration. Jag gillar att använda kjol och klänning även på vintern. Men alla tips mottages. Dock inte Wakakudyrt.

  • 18 January 2018 / 20:44

   OK! 🙂 Mellan typ H&M och Wakakuu, eller budget?

 2. Caroline
  18 January 2018 / 01:09

  Håller verkligen med dig om mode Magazinen, dom har blivit oinspirerande. Undrar om du har provat på microneedling? Är lite nyfiken på att köpa en. Vore roligt om du skrev vilka favorit produkter du använder till både kropp och ansikte.

  • 18 January 2018 / 20:43

   Faktiskt inte än, men är nyfiken på det! Kanske ska testa. 🙂

 3. Caroline
  18 January 2018 / 01:10

  Hudvårdsprodukter…..

 4. Kicki
  19 January 2018 / 20:48

  Tips om tighta träningslinnen i bomullsmix.

  • 1 February 2018 / 14:49

   OK, ska se om jag hittar. Verkar vara ännu svårare än bomullsmix på tights.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.