Vilken bio ska jag välja?

God morgon! Igår kväll gjorde jag en “att göra”-lista av alla befintliga lappar. Skönt att börja dagen med struktur. Jag har delat upp listan i saker som berör denna blogg, Hittabox samt privata saker.

En av de privata grejerna är att jag ska kolla upp biofilm då vi har biljetter att nyttja som gäller fram till och med den sista januari. Det verkar som om bion vi vanligtvis går till, Biohuset Höllviken, stänger under ett par veckor efter torsdag. Så det blir svårt att hinna dit. Och att åka in till Malmö känns inte så kul. Får kolla upp om det finns fler mysiga, lite mindre biografer på andra orter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.