ANNONS:

Så shoppar du billigt på Svenskt Tenn

Svenskt Tenn varken rear i webbutiken (har det någonsin hänt?) och kan ha väldigt, väldigt dyr inredning. Men det går faktiskt att shoppa billigt hos Svenskt Tenn också – dekorationer som ger mycket Svenskt Tenn-känsla för mindre pengar. I detta inlägg ska jag dela med mig av mina tips. De flesta lite dyrare inredningsdekorationer har jag fått som födelsedagspresent eller julklapp.

Vi måste börja med servetterna. Det lilla formatet kostar 40 kr och det stora 60 kr. Med dessa kan jag snabbt få Svenskt Tenn-känsla på det dukade bordet. De är också fina att bara ha framme eller att använda till brödkorgen fullt utvecklad.

 

Svenskt Tenn

Dessa ljusstakar, eller ljushållare, i mässing är de billigaste hos Svenskt Tenn. De kostar 140 kr styck. Finns också som försilvrad mässing.

 

Så här ser de ut med ljus. En servett ligger också där. 😉

 

emblem2

De här glasen finns i guldigt eller silvrigt, med eller utan emblem. Priset är 60 kr och förutom att använda dem som dricksglas går de att att använda som ljuslykta, kruka eller vas.

 

svenskt tenn vinglas

Dessa vinglas kostar 120 kr styck och går också att använda som vas eller kruka.

 

svenskt tenn1

Måste också tipsa om reflektorerna i mässing som går att klicka hem för 40 kr styck. Blir effektfullt och fint i blomkrukan.

 

engel

Om du vill ha en till ljusstake så måste jag tipsa om denna ängel som kostade 600 kr (för några år sedan). Den säljs under julen men jag tycker den fungerar året om. Särskilt för oss som gillar änglar. 🙂

 

Ekollonvaser var de första dekorationerna jag fick från Svenskt Tenn, i födelsedagspresent. Älskar att ha ekollon i dem men det fungerar förstås att använda dem som vaser också. En vas kostar 180 kr. Kanske inte jättebilligt, men de är fina och snygga att matcha med andra vaser du har.

 

Fat Mässing - Liten, Mässing, Erika Pekkari | Svenskt Tenn

Faten i mässing finns i tre storlekar. Den minsta storleken kostar 140 kr och höjer snabbt en trist vit bruka du redan har. Fungerar fint till ollonvaserna också. Ja, vad du vill.

 

Och slutligen lampskärm. Den är inte billig med sina 780 kr (i detta tyget) men om jag tar en lampfot jag redan har hemma så blir det inte alltför mycket. Det finns vanliga lampor som kostar nästan lika mycket.

Hoppas du fick inspiration till billig shopping hos Svenskt Tenn. 🙂

2 Comments

  1. Caroline
    14 January 2018 / 16:34

    Ett mycket bra inlägg! Superbra tips och inspirerande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.