ANNONS:

8 skor med rabatt på rabatt

Jag tipsade i detta inlägg om klänningar som reas med rabatt på rabatt. Nu har jag också valt ut reaskor som reas på detta finurliga sätt. Glöm inte att ange rabattkoden EXTRA10 för att få 10% extra rabatt på rean. Jag har valt både sådana skor jag själv har och sådana jag tycker ser fina ut. 🙂

  1. Vinterboots, Gant
  2. Vårskor, Ganni
  3. Sneakers, Woden Jättesköna och finns i flera olika färger.
  4. Höga stövlar, Lauren Ralph Lauren Finns i brunt också!
  5. Kamelbruna boots, Vagabond Jag är jättesugen på dessa!
  6. Varmfodrade boots, Gant
  7. Svarta boots, Vagabond Klassisk modell!
  8. Varmfodrade boots, Gant Har dessa. 🙂

Spana in alla reaskor här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.