ANNONS:

Vill du ha reatips eller vårmode?

God kväll! Jag vill fråga er läsare vad ni vill ha i denna säsongsskarv – mest reatips, vårmode eller kanske något helt annat? Hojta gärna till! 🙂

Sökte i bloggens bildarkiv för att hitta någon passande bild att lägga upp i anslutning till detta blogginlägg, och råkade hitta en från Tradedoublers bloggevent. Det var ett jättebra bloggevent! Måste säga att jag mycket hellre bloggar än föreläser. Vet inte hur många förfrågningar jag tackat nej till, frukostföreläsningar och annat, men jag säger numera alltid nej. Paneldiskussioner eller svara på direkt ställda frågor är däremot kul och mer min grej tror jag. 😉

2 Comments

  1. Fia
    8 January 2018 / 19:07

    Jag gillar blandningen, mode, mat & träning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.