ANNONS:

Dagens outfit

Tog några snabba bilder när jag var ute en sväng för att hämta en ny foundation jag ser fram emot att testa. Har ju använt upp en foundation från Laura Mercier jag reafyndade förra sommaren, och nu har den givetvis utgått ur sortimentet. Därför vill jag testa en ny, nämligen Laura Mercier Silk Cream Moisturizing Photo Edition Foundation. Ju längre namn desto bättre hoppas jag. 😉

 

Jag har jämt den här halsduken från Missoni och Raglady har blivit mitt bästa fyndställe vad gäller Missoni-sjalar. Bootsen från Ganni används också dagligen. Likaså ullkappan från Lauren Ralph Lauren.

 

Tog på mig byxor med revärer från Zara för att bryta av det svarta. Har svart kashmirtröja från Zalando Essentials under.

 

Också snabb bild i spegeln. Ska se om jag kan rigga upp min nya kamera på stativ och ta bättre bilder.

Nu blir det mellanmål här! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.