ANNONS:

Helgens agenda

pannkakor helgens agenda

God morgon! Detta är dagens frukost. Frukten förtär jag dock under dagens lopp.

Det var faktiskt riktigt skönt att bli av med det mesta av julpyntet. Känns inte lika tomt längre och jag har börjat spana in bordslampor, eller fönsterlampor som jag säger. En bordslampa som ska stå i fönstret, för att förtydliga. Svenskt Tenn har en “billigare” fin fönsterlampa som kan passa. Den var dock slut i lagret vilket passar mig utmärkt. Annars hade januari blivit för dyr. 😉 Jag tänker; hellre någon som är dubbelt så dyr och vänta, än den som jag inte väljer i första hand.

Idag kommer spisen och det känns helt fantastiskt att kunna använda ugn igen. Så mycket smidigare. Dammsugaren kom tidigare i veckan och den funkar kanon.

Helgens planer ser ut så här:

Släktmiddag med hälleflundra – ett måste en gång om året.
Star Wars på bio med äldsta sonen – jag har sett ikapp nu så jag hänger med.
Garderobsrensning – se vad jag har och hur mina reaköp gifte sig med det nuvarande. Vill du se?
Ta bort gran och adventsstakar.
Träning minst två gånger – satsar på ett pass redan idag.

Ha en fin fredag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.