ANNONS:

Vitaminer

Känner att jag behöver fylla på med vitaminer. Har ätit en del frukt de närmaste dagarna och funderar på att äta kosttillskott också. D-vitamin, omega-3 och kanske något till. Jag har gjort testet på DinVitamin och då föreslog de dessa:

Ska slänga iväg ett mail och fråga om tabletternas storlek. Jag kan/vill (en definitionsfråga ;)) inte svälja stora kapslar så antingen måste de vara tuggbara eller så måste tabletterna vara tillräckligt små för att kunna sväljas. Brukar säga att upp till en tablett i storleken 200 mg Ipren är godtagbart.

Fördelen med DinVitamin är att allt är praktiskt paketerat i dagsdoser. Då missar jag inte att ta mina vitaminer lika lätt och jag slipper liksom att tänka själv efter att jag gjort testet. Eftersom DinVitamin är en prenumerationstjänst har jag lagt till tjänsten på min sajt Hittabox.

Måste tillägga att detta varken rör sig om sponsring av produkt eller presskit. Jag beställer via min sajt Hittabox men betalar själv. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.