ANNONS:

Har du också svårt att variera maten?

Härom kvällen gjorde jag risgrynsgröt och så åt vi det med mackor. Ganska smidigt att ha färdig frukost sen också. Jag lagar typ samma sju rätter till barnen just nu och det börjar bli tjatigt, därför har jag tagit till risgrynsgröt under julen. 😉

Fram till midnatt ger Linas Matkasse 50% rabatt på alla sin matkassar. Jag skrev om erbjudandet här i Hittabox Magazine tidigare idag. Tyvärr gäller inte erbjudandet mig som varit kund där innan, men för dig som inte testat Linas Matkasse tidigare är det ett jättefint erbjudande. Jag funderar själv på att testa Snabblagade kassen – trots att jag inte får rabatten.

Ett snabbt tips så här innan midnatt! 🙂 Natti natti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.