ANNONS:

Testar ljusbrun ullkappa från Stenströms

Du kanske minns att jag tipsade om den här ullkappan från Stenströms i ett tidigare inlägg? Jag har haft den hemma under nyårshelgen för test och ska idag utvärdera om den kan få plats i min garderob. 🙂

Första tanken när jag såg den och tog den på mig var WOW. Den är superhärlig och skönt värmande då den består av 100% ull. Färgen är varmt ljusbrun, men det skiftar lite beroende på ljus så jag måste testa mer och därefter utvärdera.

Den skulle kunna bli en fin motpol till min svarta ullkappa från Lauren Ralph Lauren – en sådan kappa man har i sin garderob år efter år efter år. Jag avvaktade tills den fanns på rean och klickade hem den med 30% rabatt i stl M. Jag upplever den som helt normal i storleken. Du behöver inte gå ner i storlek.

Den finns kvar här i stl M och Xl, dock till fullpris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.