Skönhetsprodukter: 3 nya favoriter jag vill tipsa om

favoriter skönhetsprodukter

Jag har fått tre nya favoritprodukter inom skönhet den senaste månaden jag vill tipsa om. 🙂

REF Heat Protection [KÖP]
Ger glans och skyddar mot värme vid föning eller när jag använder värmeverktyg. Tynger inte ner håret och hjälper till att göra det slätt vid föning. Köpte det av en slump i Lykos kassa när jag köpte en fönspray från Redken. Men detta är bättre! Så kan det gå. 😉

Bean Body Coffee Bean Scrub [KÖP]
Denna kroppsskrubb kommer från en box – minns inte om det var Lookfantastic eller Glossybox. Riktigt grym kroppspeeling av kaffe och kokos. Har aldrig varit lenare. Så jäkla bra, rent ut sagt. Varning för starkt beroende av kaffe. 😉

Sensai Cellular Performance Cream [KÖP]
Denna kom i en adventskalender. Det är en återupptäckt att min hud diggar dagkrämer från Sensai. Perfekt formula och ger en snygg och jämn yta. Varför köper jag över huvud taget andra dagkrämer?

2 Comments

  1. 2 January 2018 / 19:34

    Åh, vad sugen jag blev att testa Sensais dagkräm! Jag har använt Klairs ett par månader, se blogg för utvärdering, men är alltid sugen på att prova nytt 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.