ANNONS:

Förra årets nyårsoutfit – vad tar jag detta året?

Förra året såg jag ut så här på nyårsafton. Hade inte planerat alls vad jag skulle ha på mig så jag tog helsvart och guldiga boots. Men jag hade minsann hunnit måla naglarna röda. 😉

I år funderar jag på vad jag ska välja – byxor, kjol eller klänning. Men först till gymmet för första gången på en månad (som jag längtat!) och sedan dusch och hårinpackning. Därefter lite manikyr på det och kanske fixa (=locka) håret. Sedan löser sig resten av outfiten när detta väl är på plats. 🙂

Vad ska du ha på dig idag?

2 Comments

 1. 31 December 2017 / 14:23

  Låter som en bra dag.
  Med bra ordning i garderoben så hittar man det man vill ha.
  Önskar bra kväll

  • 3 January 2018 / 17:21

   Skulle faktiskt behöva röja lite i garderoben! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.