ANNONS:

Om säkerhet – så tokig är väl inte idén?

För några dagar sedan klickade jag hem fem labbglasögon för jag kom på att det blir perfekt till nyår till de i familjen som väljer att gå ut. För att skydda ögonen mot raketer när man tittar upp. Reflekterade inte närmare över detta beslut, men blev lätt motarbetad när jag visade upp dem för halva familjen. Haha! Kan ju inte tvinga någon att använda dem, men jag tycker själv att det är en utmärkt idé. Om inte annat kan de användas när någon vill klä ut sig inför maskerad eller halloween. Eller vill göra ett experiment hemma.

Jag går verkligen igång på det här med riskbedömning och säkerhet, men märker att de flesta andra inte alls har det tänket. Folk som tillåter att barn får godisklubbor och samtidigt får lov att hoppa runt. Jag håller typ på att dö när jag ser det. Eller när små barn får lov att äta hela vindruvor eller äta glass med små plastskedar. Eller folk som kör skitnära andra bilar på motorvägen och inte inser stoppsträckan.

Jag måste ju tillägga här att jag inte är perfekt på något sätt och ser alla faror. Jag kan också missa grejer, absolut. Men jag försöker i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.