ANNONS:

Trevlig trio på rea

dagens rea-trio

Innan jag lägger mig måste jag tipsa om denna trevliga trio som finns på rean hos Boozt. Under julhelgen har jag tipsat om vilka reor som startat. Nu tänker jag göra fler kollage igen och tipsa om reaoutfits. Blir det ändringar i rabattsatser och liknande, uppdaterar jag främst rabattrutan i högermenyn precis som vanligt.

Jag börjar som sagt med dessa tre; väska Michael Michael Kors (30%), kamelfärgad ullkappa Twist & Tango (30%) och gröna vinterboots Ganni (40%, ja, igen! ;)). Tycker det blir fint med en längre, mysig ullkappa med lite klumpigare skor och att bryta av med en festväska som färgmässigt matchar skorna.

Spana in mer på rean!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.