ANNONS:

Ibland är det bäst att strunta i rean och köpa till fullpris

ganni vinterboots

Det är i alla fall vad jag intalar mig själv. 😉 Klickade hem dessa vinterboots från Ganni till fullpris hos Boozt. Visst fanns de gröna på rean med 35% rabatt, men jag bedömer att jag kommer få mest användning för de svarta. Jag har inga svarta, snygga och bra vinterboots.

Så ibland är det bäst att strunta i rean och köpa till fullpris, för att få det man verkligen vill ha, istället för att köpa substitut. Bättre ett par i den färgen jag vill ha en tre i andra färger. Om du förstår vad jag menar? 🙂

 

Den här bilden från Wakakuu visar hur de ser ut på. Wakakuu rear dem med 30% rabatt men de finns bara kvar i 36 där. Dessutom små 36:or. Jag som pendlar mellan 38 och 39 fick rådet att ta 39.

Det ska bli superspännande att testa dem. Hoppas de passar fint på mina fötter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.