Lucka 14 har öppnats!

God morgon! Så var det dags för lucka 14. 🙂

Lookfantastic adventskalender: Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial.

Skincitys adventskalender: Jane Iredale Just Kissed Lip and Check Stain och Jane Iredale Dream Tint Medoium. Ja, hela två produkter i en och samma lucka. Den förstnämnda produkten var den som ramlade ut för ett tag sedan. Mysteriet är löst.

Detta känns lagom kul bara, om jag ska vara ärlig. Korres gör jättefina kroppsprodukter men jag är tveksam till om  de är så lämpade till ansiktet. Lite som Body Shop tänker jag. Men rätta mig gärna och läxa upp mig om jag har fel. 😉 En medium foundation blir för mörk för mig och läppstift som ändrar färg när det kommer i kontakt med min hud har aldrig blivit snyggt på mig. Det var inte snyggt på 80-talet och är förmodligen inte bättre nu. Det blir alltid fel färg – typ någon knallig rosa eller så. Haha! Men jag testar i alla fall. Jag kan faktiskt ha helt fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.