Nu är skinkan griljerad och julklappar klickas hem

griljerad skinka

Jag får börja ta itu med lättare saker, som att griljera julskinkan, så jag kommer igång igen. Det blev gjort i eftermiddags. Tyvärr var sirapen slut så jag fick ta honung istället, men det blev bra det också.

Har klickat hem de allra sista julklapparna idag och har bara några enstaka kvar ikväll! Kan inte avslöja exakt vad eftersom folk kan läsa här i bloggen ;), men väljer förstås julklappsboxar via min sajt Hittabox, Bagaren & Kocken, H&M (har expressfrakt), Ellos (har expressfrakt), Stor&Liten och liknande butiker.

P.S. Kan avslöja att klickknappen på slickepottar har gått varm. Fick för mig att det är en perfekt present till alla och den finns i många snitsiga färger. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.