ANNONS:

Avbokningar och pizza

avbokningar och pizza

Till lunch idag blev det pizza på färdigköpt deg. Inte lika bra som hemmagjord, men det fick gå. Toppade rejält med överbliven ryggbiff från igår och champinjoner, och tvingade ner den med bea. Hehe! 😉

Sjukdomsstatus är att jag inte har feber längre (jippy!) men har fått ont i huvudet. Och jag är inte speciellt pigg. Så jag får nog avboka allt de närmaste dagarna. Jobbigt bara med paketuthämtning. Får hämta ut vid en tidpunkt när jag slipper stå i kö. Tvillingarna har fått en sån där jobbig hosta som vi försöker dämpa med alla medel utom hostmedicin faktiskt. Vi vill inte få lunginflammation eller annat skit.

Ska förbereda lite inför Lucia imorgon. Ta fram dräkten om de vill/orkar klä om, förbereda pepparkakor och lussekatter och kolla upp när de lussar på TV. Julgranen får vänta några dagar till, men innan helgen ska den upp. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.