ANNONS:

6 vinterboots på Boozt Green Monday-deals

green monday

Idag är det Green Monday och vad jag har sett är det bara Boozt som hakat på det detta år. I praktiken innebär det upp till 40% rabatt hos Boozt på utvalt mode för hela familjen. Jag har valt ut 6 vinterboots för dam. Så att du kan känna dig både varm och snygg. 🙂

Bootsen jag valt finns i flera olika färger. Själv funderar jag på nr 2 och nr 6. Nr 6 har jag tipsat om flera gånger tidigare.

  1. Mörkblå boots, Tamaris
  2. Beige boots med pompom, UGG
  3. Beige och bruna boots, Gant
  4. Svarta högre boots, Billi Bi
  5. Bruna boots, Bianco
  6. Blå boots, Gant

Se alla Green Monday-sales!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.