ANNONS:

Handla mat online – logistiken behöver utvecklas

mat online

Igår sökte jag efter lämpliga ställen att handla ifrån; färdigmat, vanlig mathandling och receptfria läkemedel. Insåg att logistiken har en lång, lång bit kvar. Har det hänt något de senaste 20 åren?

Jag kan till exempel inte beställa Nezeril nässpray och få leverans samma dag med bud. Jag kan inte heller beställa matvaror och få leverans lite senare på dagen. Jag har ett (!) ställe att välja på att få leverans ifrån just till orten där jag bor när det gäller färdigmat. Kan förstå om det gällde en liten by, som den jag är uppvuxen i som då hade några hundra invånare, men inte en normalstor ort liksom.

Det bästa alternativet jag hittade var Ica som kunde leverera idag på morgonen. Så nu har vi fyllt på med mat igen. Så bra! 🙂

P.S. Himla segdragen influensa med feber och frossa på nätterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.