ANNONS:

Moccamaster – för den som älskar bryggkaffe

Moccamaster rea

Här kommer ett julklappstips från mig som faktiskt inte har med mode eller skönhet att göra. Det gäller en kaffebryggare från Moccamaster som reas just nu hos Bagaren & Kockense här. Erbjudandet gäller endast under helgen.

Vet inte riktigt hur länge jag har haft min Moccamaster, men det är en hel del år. Och jag tänker inte att jag ska kassera den och köpa någon ny kaffebryggare. Det fina med Moccamaster är att det finns delar att köpa och byta ut. Kanon!

För mig som tycker att bryggkaffe är det “riktiga kaffet” är det bryggare som gäller. Kommer aldrig att vilja ha något annat än Moccamaster. Jag är lika enveten när det gäller tvätt- och diskamskin – då är det bara Miele som gäller. Så bra och hållbart!

2 Comments

  1. Lisa
    9 December 2017 / 20:03

    Vi har haft vår moccamaster i 13 år och nu börjar det bli dags att byta ut de två locken som är spruckna. Helt galet vilken kvalitet jämfört med allt annat slit och släng som finns. När de är utbytta räknar jag med 13 ytterligare år tillsammans 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.