ANNONS:

Lucka 7 och en krackelerad adventskalender

Från Skincitys kalender ramlade två produkter ut. Såg att kalendern gått sönder så jag vet inte riktigt vilken lucka den lilla produkten ramlade ut ifrån, eller om det rör sig om en dubbelpackning. Huvudprodukten i lucka 7 är i alla fall ett matt, flytande läppstift från bareMinerals – Gen Nude. Helt fel färg för mig så den får jag packa in till julklappsspelet eller något, och hoppas att en person som är kall i sin egna färger får den. 😉

Skulle inte vara helt fel om adventskalendrarna var lite mer anpassade efter hudtyp och hudton, men det är säkert något som kommer inför kommande jular.

 

I Lookfantastic adventskalender fanns en brun utan sol-mist från James Read. Kanon i dessa bleka vintertider! Praktiskt också att kunna spraya på den, även om det säkert behövs lite handkraft efteråt. Men ju mindre kletande med kräm desto bättre. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.